DE   ALB

Fluturimet Vera 2009 
Udhëtar të nderuar. Me kënaqësi ju njoftojmë se për pushimet verore 2009 do të organizojmë përveq fluturimeve të përditshme në drejtim të Prishtinës dhe Shkupit, edhe fluturime shtesë. Për informata më të hollësishme kontaktoni në numrat e telefonit në faqen KONTAKTO.
Për shkaqe teknike rezervimi i biletave online ende nuk është definitiv. Për momentin ne do të pranojmë kërkesën tuaj për fluturimin e dëshiruar dhe ju do të merrni përgjigjen tonë brenda 24 orëve përmes e-mailit.

Shpresojm se deri në fillimin e pushimeve verore do të publikojmë formularin definitiv për rezervimin e biletave në mënyrë elektronike.

Stafi i Fly Dukagjini
Përfitoni nga çmimet speciale si udhëtar i rregullt
Neje jeni udhëtar i rregullt i kompanisë Fly Dukagjini, mund të përfitoni nga çmime speziale për fluturimet në destinacionet Prishtinë dhe Shkup. Për informata më të hollësishme kontaktoni me ndonjërin nga numrat e telefonit në faqen KONTAKTO.

Emri/Mbiemri:

Telefoni:

Relacioni:

Data e fluturimit:

Tiketa:

Data e kthimit:

Numri i udhetareve:

Me foshnje?

Porosi / Sqarim

2007 © Copyright Fly Dukagjini. Alle rechte Vorbehalten. Design by: visual-media.ch