DE   ALB

Aeroporti Zürich
Kompania jonë e ka selinë në aeroportin e Zürichut. Së shpejti do të hapim edhe filialat në qytetet kryesore në Zvicër. Vizitoni faqen tonë që të njoftoheni për risit rreth filialeve tona në të ardhmën.

TELEFONAT KUJDESTAR

079 604 75 83 (24 orë)
076 581 41 04 (24 orë)
078 713 66 94 (24 orë)

FLY DUKAGJINI,
Postfach
CH-8058 Zürich-Flughafen
Telefoni:  +41 43 816 41 04
Fax:         +41 43 816 41 05
e-mail: n.brahimi@fly-dukagjini.ch
e-mail: info@fly-dukagjini.ch
Vizitor të nderuar, këtu keni rastin të na shkruani për mbresat e juaja apo edhe nese keni vërejtje me shërbimet tona. Kritikat dhe sygjerimet e juaja i pranojm me kënaqësi sepse vetëm me ju mund ti optimojmë shërbimet tona në të ardhmen.
Stafi i FLY DUKAGJINI
 

Emri/Mbiemri:

Telefoni:

Porosia:

2007 © Copyright Fly Dukagjini. Alle rechte Vorbehalten. Design by: visual-media.ch