DE   ALB

Me ne realizohen pushimet. Kjo është moto e kompanisë Fly Dukagjini. Si kompani e re ne ju ofrojmë fluturime direkte për këto destinacione Prishtinë dhe Shkup.Fluturimet tona i organizojmë me kompani të ndryshme por partneri ynë kryesor është kompanina e njohur zvicerane Swiss.Fluturime janë të llojit charter dhe realizohen në bazë ditore. Ne ju ofrojmë shërbim profesional me çmime të volitshme.

 

Momentalisht ju ofrojmë fluturime në dy destinacione Prishtinë dhe Shkup. Fluturimet zhvillohen përmes aeroportit të Zürichut dhe janë fluturime të përditshme.Siguria është një aspekt i rëndësishëm për kompaninë tonë, kjo është edhe arsyeja pse fluturimet tona organizohen në bashkëpunim me kompanitë Zvicerane Swiss dhe Helvetic.

 Rezervimin e tiketave mund ta bëni përmes telefonave kujdestar gjatë 24 orëve. Numrat e poshtshënuar janë numrat kujdestar.Rezervimin mund ta bëni edhe përmes formularit online. Për më shumë informacione kliko në faqen
REZERVO.
 

2007 © Copyright Fly Dukagjini. Alle rechte Vorbehalten. Design by: visual-media.ch